Kunst beeld 'Staande Slang' Delfts Blauw Goud van Niloc Pagen

Productnr.: AR-NP084/NP085 DBG-V

Op voorraad
kan verzonden worden binnen 1 dagen

v.a. 89,00


De handbeschilderde 'standing snake' is een kunstbeeld ontworpen door Niloc Pagen. De slang staat rechtop waardoor deze een speels karakter krijgt. Zijn witte lichaam is beschilderd in een Delfts Blauw patroon en zijn hoofd en staart zijn bekleed met bladgoud. Hierdoor heeft de staande slang een herkenbaar Nederlandse en chique uitstraling. Leuk en origineel cadeau aan vrienden of familie voor een verjaardag, jubileum of een nieuw huisVerkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen.

 

Afmetingen:

Small: ca. 30 H x 12 L x 16 B cm.

Medium: ca. 50 H x 18 L x 20 B cm..

 

Niloc Pagen is een kunstenaar uit Heerlen. Het grootste gedeelte van zijn leven heeft hij doorgebracht in het buitenland. Geïnspireerd door verschillende culturen en de pop-art stijl, maakt hij kleurrijke kunstobjecten van kunsthars. Met zijn vrolijke, kleurrijke en moderne kunstwerken probeert Niloc met een knipoog de glimlach van het leven naar zijn publiek te brengen. Zijn kunstbeelden van onder andere slangen, honden en nog veel meer dieren & objecten zijn allen handbeschilderd en gesigneerd. 

 

Daar niet alle kunst objecten die bij ons op de webshop gepresenteerd zijn ook in de Galerie in Maastricht staan, is het raadzaam indien u de kunst objecten in het echt wilt zien ons van te voren te bellen of te mailen om teleurstellingen te voorkomen.

Wij bevelen ook het volgende aan:


Klanten die dit product kochten, kochten ook


Blader ook door deze categorieën: Niloc Pagen Kunstbeelden & Sculpturen, Geschenken tussen 50 en 100 euro