Bronzen beelden

Liefde

Liefde

Mooie bronzen beelden die liefde symbolyseren. Erg leuk als huwelijkscadeau of een jubileum.

Familie

Familie

Prachtige symbolische beelden voor een geboorte of om te geven aan een dierbaar familielid of jouw gezin! 

Vriendschap

Vriendschap

Mooie bronzen sculpturen voor jouw beste vriend of vriendin, een dierbare vriendengroep of om een jubileum te vieren!

Zakelijk

Zakelijk

Unieke bronzen sculpturen als relatiegeschenk! Voor bijvoorbeeld een promotie, afscheid, jubileum of als bedankje!

Personen

Personen

Prachtige, bronzen beelden van vrouwen, mannen en kinderen! Mooie en stijlvolle sculpturen om te geven aan een dierbare.

Sport

Sport

Prachtige, bronzen sculpturen van allerlei verschillende sporten. Tevens mooie beelden om te geven als prijs of troffee!

Muziek

Muziek

Bronzen beeldjes met betrekking tot muziek! Prachtige bronzen sculpturen om te geven aan een muzikant of muziekliefhebber.

Dieren

Dieren

Sfeervolle, bronzen beeldjes van vrolijke dieren zoals honden, katten en vogels! Ook mooi om te geven als geschenk aan een dierenliefhebber.

Tuinbeelden

Tuinbeelden

Sfeervolle, bronzen tuinbeelden - geschikt voor buiten in de tuin, op het dakterras of balkon.


 

Bij Arteaux vind je sculpturen van brons, verbronsde beeldjes en tevens gepatineerde bronzen kunstwerken. Een deel van de collectie is ook geschikt als tuinbeeld, ideaal om het komende seizoen de tuin mee in te richten!

Om een bronzen beeld helemaal toe te spitsen op een specifieke gebeurtenis is het mogelijk een persoonlijke tekst of boodschap te laten graveren op de sokkel. Dit kan door middel van een graveerplaatje. Het graveerplaatje is te bestellen tijdens het bestelproces. Daar kunt u ook uw eigen, persoonlijke tekst en e.v.t. wensen invoeren.

Wilt u een beeldje eerst in het echt zien in onze galerie in Maastricht? Geen probleem! Laat ons dit van te voren weten, dan zorgen wij dat het kunstwerk voor u klaar staat op het afgesproken moment. U bent van harte welkom. Onze galerie is gevestigd op Sint Pieterstraat 28 in Maastricht.