Keramiek Kunst Sculptuur 'Little Prince' by Jeannie Hoovers

Productnr.: AR-JH009

Wegens groot succes uitverkocht!

319,00

Uit de collectie van Jeannie Hoovers komt dit prachtige handgemaakte deco kunst object 'Little Prince'. Dit deco object is gemaakt van keramiek . Dit prachtige beeld is uniek, er is er maar een van gemaakt.  Het deco object is een eyecatcher met verschillende accenten. Het object is speels en past in elk interieur of het nu modern of klassiek is. Dit Beeld is geschikt voor op kantoor, thuis om uzelf te verwennen of als kunstcadeau of als relatiegeschenk te geven. Het decorstuk is een aanwinst voor elke ruimte. De Vlag kan aangepast worden naar wens, of het nu gaat om een land of een stad.

Afmetingen: ca. H37 x L22 x B27 cm

Jeannie Hoovers is een Nederlandse kunstenares geboren in Stramproy (Limburg) in 1951. Als autodidact is Jeannie 30 jaar geleden vanuit dit Limburgse dorp met haar carrière als beeldend kunstenaar begonnen. Inspiratie vindt Jeannie Hoovers in de kracht van het volle vrouwelijke figuur.

Vaak gebruikt zij  bij haar sculpturen een komisch accent met als bijkomend doel om bij de toeschouwer of trotse eigenaar van een van haar boeiende beelden een glimlach teweeg te brengen. Indien deze glimlach op de gelaten van bewonderaars verschijnt ervaart Jeannie dat haar werk en doel geslaagd is om mensen blij te maken met haar kunstbeelden.

Let op: de beelden van Jeannie Hoovers zijn allemaal handgemaakt, waardoor ze stuk voor stuk uniek zijn. De beelden op de website zijn voorbeelden van sculpturen die Jeannie Hoovers heeft vervaardigd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij bevelen ook het volgende aan:


Blader door deze categorie: Jeannie Hoovers