Schilderij All Eyez on Me Thijs Heijnen uit onze Tefaf Collectie

Productnr.: AR-TH21007 Tefaf

Op voorraad

995,00


Het prachtige Pop art schilderij 'All Eyez on Me' van Thijs Heijnen is een uniek en kleurrijk schilderij op een canvas doek uit onze Tefaf Collectie! Het schilderij laat een dame zien in de typische stijl van de kunstenaar. De achtergrond in gele en roze tinten heeft een aantal elementen in de graffiti stijl. Dit kleurrijke en vrolijke schilderij kan een ruimte tot leven brengen. Ook mooi als tweeluik met 'I Am in Love with Louis'.
 
Afmetingen:
Hoogte: 120 cm
Breedte: 100 cm
 
THIJS LEEFT KUNST
Ooit, lang geleden werd ik al geprikkeld bij het zien van tekeningen en schilderijen van mijn vader. Hij was en is fanatiek bezig met kunst. Dit resulteerde er in dat ik al snel naast hem in zijn atelier stond te schilderen. Ik stond dan in zijn regenlaarzen (7-mijlslaarzen) en een hemd van hem. U begrijpt dat dat nogal apart uit zag. Zo leerde ik hoe het voelde om met een kwast, verf en een canvas te werken. Ik had totaal geen idee wat ik deed, maar er kwam al snel iets ‘zinnigs’ uit. Mijn allereerste doekje was een feit! 
 
Thijs Heijnen illustrator en kunstenaar van humoritische en bourgondische kunstwerken uitgevoerd in gemengde technieken. Thijs zijn achtergrond is illustrator en heeft zich meer en meer toegelegd op kunstwerken waar zijn vroegere ervaring nog steeds terugkomt aangevuld met verschillende gemengde technieken zoals schilderen, paintbrushen en illustrerend tekenen afgewerkt met bijpassende vernis of epoxy afwerkingen die een extra kleur en dieptedimensie geven aan zijn kunstwerken.
 
Niet zeker of dit schilderij bij uw interieur past? Wij kunnen u helpen dit visueel te maken. Mail de naam van het schilderij/schilderijen door met een foto van de plek waar u het schlderij wilt hangen naar info@arteaux.nl. Wij zorgen dat u de foto terug krijgt met het schilderij erin geplaatst. Zo kunt u zien of de kleuren en het formaat bij uw interieur passen.

Wij bevelen ook het volgende aan:


Blader door deze categorie: Thijs Heijnen