Kunst beeld nieuwsgierige hond 'Billie' Zilver van Niloc Pagen

Productnr.: AR-NP15012 L S


kan verzonden worden binnen 1 dagen

109,00


Dit deco object van ons nieuwsgierig hondje 'Billie' uit de collectie van Niloc Pagen is een, is het ultieme cadeau voor een hondenliefhebber. Deze schattige hond staat u altijd blij op te wachten als u thuis of op kantoor binnenkomt. Als u een dierenliefhebber bent, dan brengt dit kunst object, leven, liefde en vrolijkheid in uw huis of kantoor. Leuk om een uniek cadeau te krijgen maar ook om cadeau te geven, denk hierbij bijvoorbeeld aan een verjaardag, jubileum met een zilveren karakter. Ook zijn er in de collectie van Niloc Pagen originele cadeaus voor vrienden en familie te vinden. Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. 

Afmetingen circa:
Large: L37 x B16 x H35 cm

Niloc Pagen is geboren te Heerlen in 1960. Het grootste gedeelte van zijn leven heeft hij doorgebracht in het buitenland. Geïnspireerd door verschillende culturen en pop-art, maakt hij kleurrijke kunstobjecten van kunsthars. Met zijn vrolijke, kleurrijke en moderne kunstwerken probeert Niloc met een knipoog de glimlach van het leven naar zijn publiek te brengen. Zijn kunstbeelden van onder andere slangen, honden en nog veel meer dieren & objecten zijn allen handgeschilderd en gesigneerd. Zijn objecten geven mensen met een uitgesproken vormen en kleuren veel energie en plezier.

Wij bevelen ook het volgende aan:


Blader ook door deze categorieën: Niloc Pagen Kunstbeelden & Sculpturen, Geschenken tussen 100 en 150 euro, Kerst cadeaus & geschenken voor Mannen, Kerst cadeaus & geschenken voor Mannen