Kunst beeld 'Staande Slang' delfts blauw zilver van Niloc Pagen

Productnr.: AR-NP084 S DBS

Wegens groot succes uitverkocht!

Melden bij beschikbaarheid
79,00

'Standing snake' delftsblauw, een kunstobject uit de collectie door Niloc Pagen. Het beeldje is gemaakt van kunsthars. Er zitten veel vrolijke kleuren in. De basiskleur van de slang is wit. Daarop zijn delfts blauwe ornamenten aangebracht. Het hoofd en de staart zijn zilver geschilderd. Het heeft hierdoor een Hollandse en chique uitstralingLeuk en origineel cadeau aan vrienden of familie. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar. 

Het beeld is tevens te verkrijgen in verschillende kleurstellingen.

 

Afmetingen: 

Small: (H) x (B) x (D): 30 x 12 x 16 cm.

 

Niloc Pagen is een kunstenaar uit Heerlen. Het grootste gedeelte van zijn leven heeft hij doorgebracht in het buitenland. Geïnspireerd door verschillende culturen en de pop-art stijl, maakt hij kleurrijke kunstobjecten van kunsthars. Met zijn vrolijke, kleurrijke en moderne kunstwerken probeert Niloc met een knipoog de glimlach van het leven naar zijn publiek te brengen. Zijn kunstbeelden van onder andere slangen, honden en nog veel meer dieren & objecten zijn allen handbeschilderd en gesigneerd. 

 

Daar niet alle kunst objecten die bij ons op de webshop gepresenteerd zijn ook in de Galerie in Maastricht staan, is het raadzaam indien u de kunst objecten in het echt wilt zien ons van te voren te bellen of te mailen om teleurstellingen te voorkomen.

Wij bevelen ook het volgende aan:


Blader door deze categorie: Geschenken tussen 50 en 100 euro