Borowski Tafellamp 'Gordon'

Productnr.: AR-BO51-Gordon V


kan verzonden worden binnen 10 dagen

699,00


Glasobject Borowski Gordon

Glasobject Borowski Gordon. Een Karaktervolle haan van mondgeblazen glas. Nu wordt het gezellig! Met deze expressieve tafellamp ontspant u met sfeervol, niet-verblindend licht. Het prachtige kleurenspel van het glazen verenkleed komt zowel verlicht als onverlicht tot zijn recht. Verfraai uw huis met een stijlvolle blikvanger!Een hoogwaardig uniek stuk, met bijzondere accenten, en is ook zonder licht een schattig designobject. De originele lamp betovert met geslaagde contrasten.  Dit decoratieve object, komt in elke ruimte tot zijn recht, kantoor of thuis een eigen statement. Verkrijgbaar in 3 kleuren: Abricot, Mint Groen en  Beige.

Afmetingen circa: H48 x B40 x D25 cm
 
Welk voorwerp uit de Borowski collectie u ook kiest, u krijgt altijd een mondgeblazen en hoogwaardig uniek stuk, dat bijzondere accenten zal zetten in uw woonkamer.

let op: daar alle glasobjecten met de hand gemaakt zijn, kunnen de kleuren / designs iets anders zijn dan de foto weergeeft.

Daar niet alle kunst objecten die bij ons op de webshop gepresenteerd zijn ook in de Galerie in Maastricht staan, is het raadzaam indien u de kunst objecten in het echt wilt zien ons van te voren te bellen of te mailen om teleurstellingen te voorkomen.

De verlichtingsarmaturen zijn bij de levering inbegrepen.

Wij bevelen ook het volgende aan:


Blader ook door deze categorieën: Glazen Vazen, Schalen, kunst beelden en Sculpturen, Borowski Glas kunst, Borowski Glas Studio Line, Dieren van glas