Borowski decoratieve sfeer Tuinverlichting 'Tukano'

Productnr.: AR-BO31-Tukano V


kan verzonden worden binnen 14 dagen

899,00


Vrolijke sfeerverlichting 'Tukano' van Borowski is geschikt voor zowel binnen als buitenHet volle lijf en lange snavel van de vogel geven hem een grappige en vriendelijke uitstraling. Deze paradijsvogel in prachtige zomerse kleuren steelt zelfs bij zonsondergang de show! De verlichting van Tukano brengt de kleuren ten volle naar voren. Zo slaagt hij er ook in de winter in om geluk en zuidelijke flair in uw buitenruimte te verspreiden. Je kunt hem natuurlijk ook meenemen in huis, waar de charmante blikvanger saaie hoekjes oppept met licht en kleur. Verkrijgbaar in verschillende kleuren

 

Afmetingen:

Hoogte: 42 cm
Breedte: 46 cm

Diepte: 25 cm.

 
Welk voorwerp uit de Borowski collectie u ook kiest, u krijgt altijd een mondgeblazen en hoogwaardig uniek stuk, dat bijzondere accenten zal zetten in uw woonkamer.


Let op:

  • Daar alle glasobjecten met de hand gemaakt zijn, kunnen de kleuren / designs iets anders zijn dan de foto weergeeft.
  • ​Daar niet alle kunst objecten die bij ons op de webshop gepresenteerd zijn ook in de Galerie in Maastricht staan, is het raadzaam indien u de kunst objecten in het echt wilt zien ons van te voren te bellen of te mailen om teleurstellingen te voorkomen.
Blader ook door deze categorieën: Borowski Glas Tuinbeelden, Borowski Outdoor, Borowski Outdoor