Kunst Beeld Skatende Hond 'Peter' van Didi Diaz

Productnr.: AR-1811-C Medium

Op voorraad
kan verzonden worden binnen 1 dagen

119,00


Kunstbeeld 'Skate Hond Peter' van Didi Diaz  is een leuke en levendige en speelse hond op een skateboard. Didi Diaz heeft een kunst collectie onder de naam "Peter" uitgebracht. Dit decoratieve object is in de vorm van een skatende hond. Het is een kleurrijke Hond, voorzien van handgeschilderde details. Peter staat u altijd blij op te wachten als u thuis of op kantoor binnenkomt. Als u een dierenliefhebber bent, dan brengt dit kunst object, leven, liefde en vrolijkheid in uw huis of kantoor. Peter is ook een origineel cadeau voor vrienden en familie. De decoratieve collectie van Didi Diaz is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. 

Afmetingen: ca. 30H x 30L x 18B cm

 

Didi Diaz is een nieuwe kunstenaar uit ons atelier en debuteerde bij ons met haar eerste collectie.

Haar pop-art geïnspireerde werk kenmerkt zich door een vrolijke en kleurrijke uitstraling. De beelden lopen uiteen van cartooneske dieren tot elegante lichaamsvorm, maar altijd kleurrijk, fris en origineel. Vind op onze website haar gehele collectie.

Daar niet alle kunst objecten die bij ons op de webshop gepresenteerd zijn ook in de Galerie in Maastricht staan, is het raadzaam indien u de kunst objecten in het echt wilt zien ons van te voren te bellen of te mailen om teleurstellingen te voorkomen.

Wij bevelen ook het volgende aan:


Blader ook door deze categorieën: Moderne, vrolijke en kleurrijke kunst beelden & sculpturen, Vrolijke en Kleurrijke Kunst beelden & Sculpturen, Didi Diaz Kleurrijke Kunstobjecten, Cadeaus & geschenken kopen, Kraam & Geboorte Cadeaus, Moederdag Cadeaus & Geschenken kopen