Geschenken en kunstcadeau's

Ben je op zoek naar een orgineel geschenk of een kunstcadeau? Ook dan ben je bij Arteaux Art & Design aan het juiste adres. We hebben een grote gevarieerde collectie van betaalbaar tot meer exclusief.

 

Arteaux Art & Design biedt een uitgebreide collectie stijlvolle beelden, bronzen sculpturen, schilderijen en keramiek beelden. Voor iedere smaak en ieder budget hebben we iets in huis!

kunstcadeau

Een kunstcadeau's lenen zich bijzonder goed om de belangrijke momenten in het leven te symboliseren. Denk hierbij vooral aan een huwelijk, een geboorte of een afscheid. Daarmee is het een uitstekend en persoonlijk cadeau voor dierbaren, maar ook een onvergetelijk relatiegeschenk voor mensen of bedrijving waarmee een goede samenwerking onderhoudt.

Om een kunstcadeau helemaal toe te spitsen op een gebeurtenis is het mogelijk een persoonlijke tekst of boodschap te laten graveren op de sokkel. Dit kan door middel van een graveerplaatje. In de regel zijn de letters goudkleurig en de achtergrond van het plaatje zwart. Wenst u een andere kleurencombinatie, neem dan contact met ons op. Het graveerplaatje is te bestellen tijdens het bestelproces. Daar kunt u ook uw eigen, persoonlijke tekst invoeren.

Wilt u een beeldje eerst in het echt in zien in onze galerie in Maastricht? Geen probleem! Laat ons dit van te voren weten, dan zorgen wij dat het kunstwerk voor u klaar staat op het afgesproken moment. U bent van harte welkom. Onze galerie is gevestigd op Sint Pieterstraat 28 in Maastricht.