Nieuw

Kunst Object Natuursteen 'De Denker' AR-TN053

Productnr.: AR-TN053

Op voorraad
kan verzonden worden binnen 10 dagen

649,00


Kunst Object 'De Denker' is een handgemaakt natuurstenen sculptuur die in elk exterieur past. Dit Sculptuur is in een groene kleur en heeft de vierkante vormen, een persoon die in gedachte is. Dit object is een aanwinst voor elke ruimte zowel zakelijk als privé en dit pronkstuk past in elk interieur, thuis of op kantoor. Ook buiten komt dit kunstbeeld helemaal tot zijn recht als tuinbeeld. Het sculptuur is zelfstandig te plaatsen, maar komt natuurlijk optimaal tot zijn gerecht met een bijpassende sokkel. Op onze website vindt u ook een groot aanbod aan bijpassende sokkels. Sokkels kunnen ook voor u op maat gemaakt worden. Bij de product foto's vindt u ook een aantal voorbeeldfoto's met sokkel. Deze sokkel is niet bij de prijs van het losse sculptuur inbegrepen.

 

Afmetingen object circa  H67 x B54 x D33 cm

 

De natuurstenen objecten in onze collectie zijn handgemaakte unieke stukken, waardoor er maar 1 stuk van verkrijgbaar is.

Daar niet alle kunst objecten die bij ons op de webshop gepresenteerd zijn ook in de Galerie in Maastricht staan, is het raadzaam indien u de kunst objecten in het echt wilt zien ons van te voren te bellen of te mailen om teleurstellingen te voorkomen.

Blader ook door deze categorieën: Natuurstenen Tuinbeelden, New Arrivals, Natuurstenen Tuinbeelden