Borowski Decoratieve Lamp 'Big Gonzo' AR-BO30


kan verzonden worden binnen 10 dagen

880,00


Borowski Verlichting BIG GONZO is slanker en groter dan zijn broers FAT GONZO en GONZO. In het licht weerspiegelt zijn kleurrijke glazen lichaam zijn oogstrelende schoonheid. Zijn rechte houding straalt edelmoedigheid en waardigheid uit. Samen met de grappig uitziende oogjes een zeer charmante metgezel, waarover men met genoegen glimlacht. Een hoogwaardig uniek stuk, met bijzondere accenten, en is ook zonder licht een kunstzinnig designobject. De originele lamp betovert met geslaagde contrasten.  Dit decoratieve object, komt in elke ruimte tot zijn recht, kantoor of thuis een eigen statement. Deze lamp kan ook als tuinverlichting dienen om uw tuin een extra karakter te geven. De lamp is in 2 uitvoeringen: gestreept of uni.

Afmetingen circa: H65 x B24 x D30 cm
 
Welk voorwerp uit de Borowski collectie u ook kiest, u krijgt altijd een mondgeblazen en hoogwaardig uniek stuk, dat bijzondere accenten zal zetten in uw woonkamer.

let op: daar alle glasobjecten met de hand gemaakt zijn, kunnen de kleuren / designs iets anders zijn dan de foto weergeeft.

Daar niet alle kunst objecten die bij ons op de webshop gepresenteerd zijn ook in de Galerie in Maastricht staan, is het raadzaam indien u de kunst objecten in het echt wilt zien ons van te voren te bellen of te mailen om teleurstellingen te voorkomen.

Blader ook door deze categorieën: BOROWSKI GLAS OUTDOOR, Borowski Outdoor, Borowski Outdoor