Borowski deco glazen schaal Kip 'Pick Chick'

Productnr.: AR-BO15-Pick Chick V


kan verzonden worden binnen 10 dagen

699,00


Maak kennis met de Borowski decoratieve Schaal 'Pick Chick'. Deze is het design van een kip en komt in 3 kleurstellingen. een glas object in de vorm van een Kip, en kan een mooie combinatie zijn met de Rooster van Borowski. Deze schattige kip versiert uw favoriete plekje en brengt landelijke flair in uw huis. De mooie glazen schaal staat stevig op een metalen voet en presenteert op stijlvolle wijze fruit- of chocolade-eieren met Pasen. De sculptuur ziet er vrolijk uit en is ideaal als decoratie van je huis of kantoor, of als cadeau.

Afmetingen Circa HxBxD: 28x48x24 cm

Mondgeblazen en traditioneel handgemaakte glazen voorwerpen kunnen kleine variaties in kleur en vorm vertonen, die om productieredenen onvermijdelijk zijn. Luchtinsluitingen in het glas zijn een teken van met de hand vervaardigde producten en mogen niet als een gebrek worden beschouwd. Er kunnen afwijkingen van enkele centimeters zijn in de maatspecificaties.

Daar niet alle kunst objecten die bij ons op de webshop gepresenteerd zijn ook in de Galerie in Maastricht staan, is het raadzaam indien u de kunst objecten in het echt wilt zien ons van te voren te bellen of te mailen om teleurstellingen te voorkomen.

Blader ook door deze categorieën: Borowski Glas Studio Line, Borowski Outdoor, Borowski Outdoor